Primarul Lucian Resmeriță dă stratul sărbătorilor de iarnă la Lupeni

Home Administrație Primarul Lucian Resmeriță dă stratul sărbătorilor de iarnă la Lupeni
Primarul Lucian Resmeriță dă stratul sărbătorilor de iarnă la Lupeni

Municipiul Lupeni este pregătit corespunzător pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă. Startul oficial al sărbătorilor specifice acestei perioade a anului va avea loc la finalul acestei săptămâni, iar primarul localității, Lucian Resmeriță dă asigurări că Lupeniul va străluci din nou, începând de sâmbătă seara.

După ce anul trecut, Cristian Resmeriță, la vremea respectivă în calitatea sa de primar, a făcut ca municipiul Lupeni să se situeze în rândul celor mai frumoase localități împodobite în cinstea sărbătorilor din țară, spectacolul feeric al iluminatului ornamental  fiind completat cu personaje din lumea basmelor care l-au adus în Parcul copiilor și pe Moș Crăciun,  municipalitatea din Lupeni promite și pentru acest an, o surpriză frumoasă cetățenilor. 

Iluminatul ornamental va fi pornit la Lupeni sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17,30 în Pacul CAP, complet renovat pentru acest eveniment. Primarul Lucian Resmeriță invită cetățenii municipiului Lupeni să participe la momentul festiv al pornirii iluminatului ornamental, în cadrul unui eveniment artistic în care magia sărbătorilor  va fi adusă de un frumos spectacol de colinde interpretate de îndrăgitul artist Dinu Iancu Sălăjanu. 

În plus, în Parcul CAP din Lupeni va funcționa în această iarnă și un Târg de Crăciun cu produse specifice, acesta urmând a fi deschis încă de vineri, 8 decembrie  2017.