Moș Nicolae aprinde astăzi iluminatul de sărbători și la Vulcan

Home Administrație Moș Nicolae aprinde astăzi iluminatul de sărbători și la Vulcan
Moș Nicolae aprinde astăzi iluminatul de sărbători și la Vulcan

La Vulcan, angajații Primăiei montează ultimele instalații de iluminat ornamental și fac ultimele probe ale acestora, pentru ca, deseară, după ora 17,00 totul să fie pregătit ca la carte pentru festivitatea organizată de adminisrația publică locală, în cadrul căreia se vor aprinde beculețele care vor scălda Vulcanul într-o feerie de lumini multicolore.

Pentru că, la Vulcan, Primăria are propriul serviciul de administrare a iluminatului public, investițiile privind pregătirea orașuui pentru sărbătoare au avut costuri minime, fapt care a permis achiziționarea de noi instalații și piese pentru împodobirea străzilor de pe Bulevardul Mihai Viteazu, dar și din alte zone ale orașului.

”Îi invit cu drag astăzi, de Moș Nicolae, pe toți cei care doresc să participe la pornirea iluminatului de sărbători, în parcul din fața Primăriei municipiului Petroșani, acolo unde va avea loc și un mic moment festiv și unde, mai ales pentru cei mici, va fi prezent și Moș Nicolae”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Acesta este primul moment din seria celor dedicate sărbătorilor de iarnă care vor avea loc pe tot parcursul acestei luni la Vulcan.