Porți deschise la Agenția Județeană a Forței de Muncă Hunedoara

Home Economie Porți deschise la Agenția Județeană a Forței de Muncă Hunedoara

În fiecare an, în data de 10 decembrie, se aniversează Ziua Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Alegerea acestei date se datorează împlinirii în acest an a 19 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează cu această ocazie, joi, 14 decembrie 2017ZIUA PORŢILOR DESCHISE.

”Preocuparea permanentă a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a instituţiilor subordonate este de a-şi adapta, dezvolta şi promova continuu serviciile oferite atât angajatorilor, cât şi şomerilor sau persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în sensul facilitării accesului acestora pe piaţa forţei de muncă, servicii referitoare la măsurile active de ocupare, respectiv orientare, consiliere, mediere”, spune directorul executiv al instituției, Nicolae Fara.

Cu prilejul Zilei Porţilor Deschise, sunt organizate la sediile teritoriale ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, precum şi la Centrele de Formare Profesională din Deva şi Petroşani, activităţi dedicate acestui eveniment.

În judeţul Hunedoara, acţiunea se va desfăşura în reţeaua teritorială a agenţiei, respectiv în locaţiile din DEVA, BRAD, SIMERIA, ORĂŞTIE, CĂLAN, HAŢEG, HUNEDOARA, PETROŞANI, LUPENI, VULCAN, între orele 0900 – 1300.

”În 14 decembrie 2017, declarată Ziua Porţilor Deschise, toţi cei interesaţi pot vizita sediile instituţiei noastre şi pot afla informaţii utile pentru activitatea şi dezvoltarea lor profesională”, a mai spus Nicolae Fara.