Primarul Lucian Resmeriță l-a adus pe Moș Crăciun la Lupeni

Home Anunțuri Primarul Lucian Resmeriță l-a adus pe Moș Crăciun la Lupeni
Primarul Lucian Resmeriță l-a adus pe Moș Crăciun la Lupeni

La Lupeni, Moș Crăciun a început deja să bată la porțile copiilor cuminți, în grădințe, școli și alte instituții publice, pentru a împărți daruri pentru cei mici.

Pentru ca toți copiii din Lupeni să se bucure de vizita Moșului Crăciun, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni i-au dat o mână de ajutor, pregătind pachete cu cadouri pentru preşcolarii din grădiniţe şi şcolarii din ciclul gimnazial, de la toate unităţile de învăţământ din municipiul Lupeni.

Astăzi, au fost distribuite și primele pachete pentru copiii din Lupeni, iar primarul Lucian Resmeriță a fost prezent în mijlocul lor, pentru a-i da o mână de ajutor Moșului Crăciun în distribuirea acestor cadouri.

”Bucuria sărbătorilor de Crăciciun vine, în primul rând, din bucuria pe care o poți face și o poți transmite copiilor, mai ales celor mici. Am trăit și astăzi clipe de bucurie alături de copiii de la grădinițele din Lupeni cărora le-am adus darurile Primăriei și Consiliului local, oferite cu drag cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Vom continua acest tip de acțiune și în zilele următoare, pentru că la Lupeni, am reușit să facem în așa fel încât Moș Crăciun să lase câte un mic cadou pentru toți copiii”, ne-a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipului Lupeni.