Administrația de la Petrila va premia, înainte de Crăciun, familiile de aur

Home Administrație Administrația de la Petrila va premia, înainte de Crăciun, familiile de aur
Administrația de la Petrila va premia, înainte de Crăciun, familiile de aur

Joi, 21 decembrie, opt familii din Petrila care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie vor fi recompensate la final de an 2017, de administrația locală petrileană.

Edilii de la Petrila au ales să își felicite vârstele de aur, vârstnicii din localitate fiind premiați cu bani și diplome acordate în semn de recunoaștere a meritelor dumnealor pentru o viață petrecută în taina sfântă a căsniciei.

”Sunt întotdeauna impresionat de aceste momente și îi felicit pe toți sărbătoriții noștri pentru că reușesc să ajungă la această aniversare. Așa cum am spus de fiecare dată, ei sunt cei care au dus greul și au pus umărul la dezvoltarea acestui oraș și merită tot respectul nostru. Chiar înainte de Crăciun avem opt familii petrilene care au ajuns la 50 sau 60 de ani de căsătorie”, spune primarul Vasile Jurca.

Festivitatea special dedicată vârstelor de aur se va desfășura începând cu ora 11,00 în sala de festivități a Primăriei orașului Petrila, unde sărbătoriții vor putea depăna la un pahar de șampanie amintirile unei jumătăți de secol de căsătorie.