Moș Crăciun a deschis sezonul colindelor și la Vulcan

Home Anunțuri Moș Crăciun a deschis sezonul colindelor și la Vulcan
Moș Crăciun a deschis sezonul colindelor și la Vulcan

Duminică, 17 decembrie, la orele serii, invitatul de onoare al administrației locale din municipiul Vulcan a fost Moș Crăciun. Acesta, împreună cu primarul Gheorghe Ile, cu viceprimarul Cristian Merișanu și o bună parte a membrilor Consiliului local au fost gazdele primului concert de colinde organizat în centrul orașului, acolo unde a fost deschis un mini-târg de Crăciun dar și un frumos parc al copiilor.

Pe scenă au urcat, rând pe rând, grupuri de colindători, format din copii din Vulcan și din alte localități ale Văii Jiului, care au adus, în frumoase cântece specifice, vestea nașterii Domnului.

”Îi mulțumesc lui Moș Crăciun pentru că a fost și astăzi punctual la întâlnirea cu copiii Vulcanului. Le mulțumesc tuturor colindătorilor pentru că au adus în inima urbei noastre, minunatele noastre cântece de sărbători. Vă mulțumesc domnillor-voastre – dragi vulcăneni, pentru participarea caldă la acest eveniment care anunță săbătoarea Crăciunului și Anului Nou la Vulcan”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

La Vulcan, Parcul special amenajat pentru sărbătorile de iarna, pe Bulebardul Mihai Viteazu va rămâne deschis până după Anul Nou, aici urmând să aibă loc, frumoase concerte de colinde, dar și Revelionul în aer liber organizat de Primăria și Consiliul local Vulcan.