Pentru sportivii karateka de la Știința Petroșani, Moș Crăciun a venit în uniformă cu epoleți

Home Stiri la zi Pentru sportivii karateka de la Știința Petroșani, Moș Crăciun a venit în uniformă cu epoleți
Pentru sportivii karateka de la Știința Petroșani, Moș Crăciun a venit în uniformă cu epoleți

Pentru sportivii de la secția de taekwondo a Clubului Sportiv Știința Petroșani, antrenați de Claudiu Moldovan, Moș Crăciun a venit în acest an în uniformă de polițist.

Cei 15 sportivi karateka, care au strâns și în acest an 10 titluri naționale de campioni și alte două titluri europene la acest sport al curajului au fostinvitați astăzi de către polițiștii de la Secția Petroșani a Poliției Transporturilor Feroviare (Poliția TF) pentru a primi daruri strânse prin bunăvoința polițiștilor. Tinerii au demonstrat cu acest prilej că sunt nu doar campioni în sport, ci și colindători de excepție, recitalul lor de colinde fiind aplaudat de gazde și apreciat pe măsură.

”Vreau să-i felicit pe sportivii pregătiți de antrenorul Claudiu Moldovan, colegul nostru de la Poliția TF Petroșani. Le mulțumesc totodată colegilor care au subscris deciziei de a le face un cadou de sărbători acestor sportivi deosebiți. Am vrut să onorăm performanța karatiștilor de la Știința Petroșani printr-un gest de suflet, marcând în acest fel și sărbătoarea Crăciunului în acest an”, a spus Sebastian Avram, șeful Poliției TF din Valea Jiului.

Pentru instructorul sportiv Claudiu Moldovan, el însuși membru al echipei de  polițiști de la secția TF Petroșani, gestul colegilor săi este deosebit de emoționant, dar binevenit în aceeași măsură. ”Ca antrenor al lotului de karate al Clubului Sportiv Știința Petroșani, mi-am dorit din tot sufletul ca performanțele excepționale din acest an ale acestor tineri să poată fi într-un fel răsplătite. Vreau să vă spun că, în rândul lotului nostru, avem sportivi au obținut rezultate foarte bune anul acesta, am reușit un Loc II la Campionatul European de Cadeți, avem trei participări la Campionatele Europene și în jur de 10 campioni naționali. Le mulțumesc tuturor colegilor mei de la Poliția TF Petroșani pentru sprijinul lor și mai ales pentru gestul lor de a-i premia, la final de an, pe acești tineri, din donațiile făcute în acest scop. ”, a declarat Claudiu Moldovan, instructor sportiv la Știința Petroșani.

La rândul său, agent șef adjunct Șandor Szalai, șeful Postului TF Petroșani, inițiator al acestei acțiuni a declarat: ”Am vrut și noi, Poliția Transporturi Feroviare Petroșani, să recompensăm activitatea acestor minunați sportive, care au obținut rezultate deosebite atât pe plan național, cât și internațional, la karate. Am reușit, deci acum putem să le sunem și lor, și nouă, și tuturor: Sărbători fericite !”