Secretarul municipiului Petroșani încheie activitatea din 2017 cu calificativul ”Foarte Bine”

Home Administrație Secretarul municipiului Petroșani încheie activitatea din 2017 cu calificativul ”Foarte Bine”
Secretarul municipiului Petroșani încheie activitatea din 2017 cu calificativul ”Foarte Bine”

Calificativul acordat secretarului municipiului Petroșani, jr. Adrian Neagoe pentru activitatea din anul 2017 în cadrul aparatului Administrației Publice Locale din municipiul Petroșani este unul apreciat cu ”Foarte Bine”. Aprecierile vin din partea primarului Tiberiu Iacob Ridzi, cel care este îndreptățit de lege să propună Consiliului local calificativul privind evaluarea activității anuale a secretarului localității.

Decizia acordării calificativului ”Foarte Bine” pentru secretarul municipiului Petroșani, jr. Adrian Neagoe, vine firesc, drept răspuns față de modul de îndeplinire a criteriilor de performanță stabilite de lege pentru activitatea funcționarilor publici, dar și potrivit atitudinii acestuia în abordarea și soluționarea problemelor urente ale comunității locale. ”Am apreciat că activitatea din anul 2017 a domnului secretar Adrian Neagoe a fost, la fel ca și până acum, una corectă și responsabilă, competentă și dedicată soluționării tuturor problemelor comunității, care țin de domeniul de responsabilitate al acestuia, drept pentru care am propus Consiliului local acordara calificativului ”Foarte Bine” pentru activitatea din acest an a domnului secretar Neagoe”, spune primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Propunerea primarului municipiului Petroșani a fost agreată și votată în unanimitate de Consiliul local, la ședința din luna decembrie, astfel încât secretarul Adrian Neagoe încheie cu ”Foarte Bine”, activitatea sa dn anul 2017.