Revelion cu concert în aer liber și focuri de artificii la Petroșani

Home Cultură Revelion cu concert în aer liber și focuri de artificii la Petroșani
Revelion cu concert în aer liber și focuri de artificii la Petroșani

Municipalitatea din Petroșani va marca și anul acesta trecerea în noul an 2018 printr-un eveniment public la care sunt invitați să participe toți cetățenii care doresc să treacă în noul an în mijlocul comunității locale.

Revelionul în aer liber organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani va avea loc în noaptea de 31 decembrie 2017 spre 1 ianarie 2018, pe platoul din fața Casei de Cultură din Petroșani. În spectacolului Revelionului, programat să înceapă la ora 22,30 vor urca pe scenă cei mai buni artiști ai Petroșaniului, într-un concert de excepție care se va încheia cu un impresionant foc de artificii, la miezul nopții.

”Invit alături de noi pe toți cei care doresc să sărbătorească trecerea în noul an 2018 în comunitatea locală a Petroșaniului. Tuturor cetățenilor le doresc, încă de pe acum, un An Nou bun, cu sănătate și prosperitate, cu bucurii și numai satisfacții, alături de toți cei dragi. La mulți ani !”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

La Petroșani, sărbătoarea Revelionului a început deja pentru miile de pensionari care s-au înscris la petrecerile organizate special pentru aceștia de administrația publică locală în cadrul tradiționalului eveniment ”Revelionul pensionarilor”.