Revelion în stradă cu invitați de excepție la Lupeni

Home Administrație Revelion în stradă cu invitați de excepție la Lupeni
Revelion în stradă cu invitați de excepție la Lupeni

Autoritățile locale din municipiul Lupeni marchează finalul acestui an printr-un alt eveniment de excepție. Astfel, în noaptea dintre ani, cetățenii din Lupeni pot lua parte la Revelionul în aer liber organizat de Primăria și Consiliul local în Parcul CAP din centrul localității.

”Invit cu drag cetăţenii municipiului Lupeni să ne fie alături și în ultima seară a anului 2017. Împreună putem să transformăm noaptea dintre ani într-una de neuitat, petrecând împreună Revelionul Lupeniului. Vă invit la un spectacol extraordinar care va avea loc în parcul CAP, dar și la un spectaculos foc de artificii, sub care vom intra în anul 2018 cu bucurie. Vă aștept la Revelion și vă doresc încă de pe acum un An Nou 2018 mai bun, cu sănătate, prosperitate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi! La mulţi ani!”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Revelionul în aer liber de la Lupeni va avea loc în în data de 31 decembrie 2017, începând cu ora 23,00.

În concertul de Revelion de la Lupeni vor urca pe scenă, într-un recital de excepție, îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Victoriţa Lăcătuşu şi Robert Târnăveanu. Trecerea în noul an 2018 va fi sărbătorită cu un spectaculos foc de artificii.