Revelionul 2018 va fi sărbătorit în aer liber și la Petrila

Home Cultură Revelionul 2018 va fi sărbătorit în aer liber și la Petrila
Revelionul 2018 va fi sărbătorit în aer liber și la Petrila

Sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018 va fi marcat și la Petrila printr-un spectacol de excepție, nelipsind din programul artistic pregătit de autoritățile locale petrilene muzica de petrecere, voia bună precum și un excepțional foc de artificii.

”Mărturisesc că este pentru prima dată când organizăm Revelionul, la trecerea dintre ani, în stradă, așa cum fiecare dintre noi, cei care sărbătorim acest eveniment acasă, ne dorim ca la momentul numărătorii inverse să ieșim să ciocnim un pahar de șampanie cu vecinii și prietenii, ne-am gândit că ar fi foarte frumos să ne întâlnim cu toții într-un cadru festiv organizat. De aceea, invit toți cetățenii orașului Petrila să ni se alăture în noaptea de Revelion 2018, în parcul din fața Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt”, unde vom avea parte de un minunat program artistic din care nu va lipsi focul de artificii. Vă așteptăm să petrecem împreună cu bucurie, să întâmpinăm anul 2018 cu optimism și încredere”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Edilul de la Petrila ne-a mărturisit că la petrecerea de Revelion a petrilenilor nu va lipsi nici șampania, peste 150 de șampanii fiind dăruite de Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila.

Revelionul petrilenilor va începe în seara de 31 decembrie 2017, la ora 22,30 și va continua în noaptea de 1 ianuarie 2018, pe scena Revelionului vor urca Ansamblul ”Bujorii Muntelui”, Ionel Stoica precum și îndrăgitul interpret al folclorului românesc, Dinu Iancu Salajanu.