Locuri de muncă scoase la concurs de Prefectura Hunedoara

Home Administrație Locuri de muncă scoase la concurs de Prefectura Hunedoara

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă:

un post de ofiţer specialist I la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 2 din statul de organizare al acestui serviciu. Depunerea cererilor de înscriere la concurs și a CV-ului se va face în perioada 3 – 19 ianuarie 2018.

un post de ofiţer specialist I la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 8 din statul de organizare al acestui serviciu. Depunerea cererilor de înscriere și a CV-ului se va face în perioada 8 – 26 ianuarie 2018.

– un post de agent II la Atelierul de Confecţionat Plăci cu Numere de Înmatriculare al judeţului Hunedoara prevăzut la poziţia 150 din statul de organizare al atelierelor. Depunerea cererilor de înscriere și a CV-ului se va face în perioada 05 februarie 2018-23 februarie 2018.

Direcţia Generală de Paşapoarte scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă, un post de ofiţer specialist III la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Hunedoara. Depunerea cererilor de înscriere la concurs se face în perioada 3 – 19 ianuarie 2018.

Atașăm și link-urile cu detalii și graficele de desfășurare a concursurilor:

http://www.drpciv.ro/info-portal/displayCareersForCounty.do?id=20

http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/Concurs%20ofiteri%20SPCEEPS/Anunt%20concurs%20incadrare%20directa%20ofiteri%205%20SPCEEPS.pdf