Deputatul Natalia Intotero și primarul Gheorghe Ile, donatori de sânge la Spitalul din Vulcan

Home Politică Deputatul Natalia Intotero și primarul Gheorghe Ile, donatori de sânge la Spitalul din Vulcan
Deputatul Natalia Intotero și primarul Gheorghe Ile, donatori de sânge la Spitalul din Vulcan

Prezentă astăzi la Vulcan, la invitația Organizației locale a PSD pentru o întâlnire cu membri echipei politice a social-democraților din municipiul Vulcan, deputatul hunedorean Natalia Intotero a ținut să facă parte din rândul voluntarilor care derulează, în aceste zile, o campanie de conștientizare a populației cu privire la importanța donării de sânge.

În acest scop, deputatul Natalia Intotero, împreună cu primarul municipiului Vulcan Gheorghe Ile – președintele PSD Vulcan, cu viceprimarul Cristian Merișanu – președinte executiv al PSD Vulca, dar și cu alți membri ai social-democraților vulcăneni, au fost prezenți la punctul de recoltare al donațiilor sanguine de la Spitalul Municipal Vulcan.

”De cele mai multe ori, donăm sânge doar când cineva drag nouă are nevoie. Și doar atunci realizăm cât de important este! Împreună cu colegele si colegii mei din municipiul Vulcan am donat astăzi sânge, în cadrul unei acțiuni de conștientizare a importanței donării. Pentru că sângele înseamnă viață! Și un simplu gest poate salva o viață! Cu aceasta ocazie, am avut prilejul sa vizitez spitalul municipal si am ramas placut impresionata de conditiile foarte bune pe care le oferă. In final am avut bucuria de a socializa cu o parte a colegelor din OFSD Vulcan si consilierii locali. Felicitari,Dorina Băncilă pentru initiativa acestei actiuni! Felicitari viceprimarului Cristian Merișanu și primarului Gheorghe Ilepentru toata implicarea și munca în folosul cetățenilor din municipiul Vulcan”, a declarat Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara. 

La rândul său, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile apreciază că prezența la Vulcan a deputatului Natalia Intotero și interesul aătat de aceasta față de activitatea politică a PSD Vulcan, dar și față de activitatea administrației locale din municipiul Vulcan este de bun augur. ”Îi mulțumesc doamnei deputat pentru dialogul constructiv pe care l-am avut astăzi, atât în vizita de la Spitalul municipal Vulcan, cât și în cadrul întâlnirii cu colegii noștri din echipa PSD. Apreciem interesul domniei sale față de problemele ridicate și suntem convinși că vom avea parte de sprijin în soluționarea multor chestiuni care țin de bunul mers al activității din Vulcan, chestiuni în care sprijinul parlamentarilor este determinant”, a declarat Gheorghe Ile.

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că acțiunile de donare de sânge au devenit, în mod constant, o activitate de pe agenda social-democraților vulcăneni, care-și doresc astfel să atragă atenția, prin acest demers civic și social, referitor la importanța donării de sânge. ”Noi am început încă de anul trecut aceste activități de donare de sânge. Și eu, dar și foarte mulți colegi au donat sânge și o vom mai face, din dorința de a veni în sprijinul celor care au nevoie de sânge pentru a trece peste anumte probleme medicale grave, dar și pentru că astfel vrem să atragem atenția și să încurajăm și alți cetățeni să doneze sânge și, astfel, să salveze vieți omenești. Acest tip de acțiune civică și de voluntariat va continua la PSD Vulcan, așa cum vom încerca să derulăm și alte campanii sociale, civice și cetățenești”, spune Cristian Merișanu, președintele executiv al PSD Vulcan.