Februarie – Luna alegerilor pentru conducerea AJF Hunedoara. Dar și reîntâlnirea echipelor de fotbal județean din Valea Jiului

Home Stiri la zi Februarie – Luna alegerilor pentru conducerea AJF Hunedoara. Dar și reîntâlnirea echipelor de fotbal județean din Valea Jiului
Februarie – Luna alegerilor pentru conducerea AJF Hunedoara. Dar și reîntâlnirea echipelor de fotbal județean din Valea Jiului

Datorită dispariției fulgerătoare a președintelui AJF Hunedoara, Mircea Sîrbu, Comitetul Executiv al Asociației a hotărât în ședința din data de 11 ianuarie 2018, convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri, 7 februarie 2018.

La data sus amintită se vor desfășura alegeri pentru funcția de Președinte și pentru componența Comitetului Executiv.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații sunt în conformitate cu Statutul AJF Hunedoara. Depunerea și conținutul dosarelor pentru funcția de Președinte trebuie să fie conform art. 44 pct. 3, coroborat cu pct. 4 din statul AJF Hunedoara, iar pentru funcția de Vicepreședinte, conform art. 46 pct. 3 coroborat cu pct. 4 din statul AJF Hunedoara.

Candidaturile se pot depune în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul AJF Hunedoara situat în Deva, str. Octavian Goga, nr. 1, jud. Hunedoara. Data limită pentru depunerea candidaturii, atât pentru funcția de Președinte, cât și pentru funcția de Vicepreședinte, este 22 ianuarie 2018, ora 14:00.

Luna februarie – încep pregătirile pentru returul județean

Tot în luna februarie se vor reîntâlni și majoritatea echipele fotbalului județean din Valea Jiului, excepție făcând JiulPetroșani care anunță că vor începe pregătirile pentru returul campionatului județean la data de 17 ianuarie.

Jiul Petroșani se va reuni în aceeași formulă în care a evoluat în turul campionatului, dar antrenorul Horațiu Popa a declarat că mizează și pe venirea altor jucători.

Campioana județului la fotbal, Inter Petrila, va începe pregătirea pentru returul de campionat la 1 februarie. Tot la aceeași dată va începe și Hercules Lupeni.

Este posibil ca lupenenii să piardă patru jucători de bază, care și-au anunțat intenția de a pleca la Minerul Uricani pe bani mai mulți. În ceea ce privește Inter Petrila, aceasta l-a pierdut pe fundașul Bogdan Matei, care a fost legitimat la lidera Ligii a III-a, ACS Șirineasa.

Minerul Uricani, una dintre echipele aflate la coada clasamentului Ligii a IV-a, se va reuni tot la începutul lunii februarie cu planuri mari pentru noul retur de campionat.

Președintele Vasile Scurtu promite că gruparea sa va ieși din zona neagră și va avea o cu totul altă evoluție, mai ales că se pregătesc câteva transferuri care, cu siguranță, vor întări rândurile uricănenilor.

Cele două echipe de fotbal de Liga a III-a din județ vor începe pregătirile pentru returul de campionat la 15 ianuarie.

Dacă ACS Șirineasa are în program un stagiu de pregătire în Antalya, CNS Cetate Deva va merge în cantonament la Geoagiu, iar pe data de 10 februarie va începe meciurile de verificare.

Devenii vor susține meciuri amicale, cu echipe de eșalon din zonă, așa cum ar fi CSM Reșița, Unirea Alba Iulia, ACS Ghiroda sau Metalurgistul Cugir. La capitolul transferuri, Cetate Deva va mai aduce cu siguranță încă un portar precum și juniori de la Târgu Mureșși de la Academia Hagi. Echipa deveană a terminat turul de campionat pe locul 7 în Liga a III-a, seria a IV-a, la 15 puncte de liderul acestei serii, ACS Șirineasa.

De asemenea, să mai spunem că Jiul Petroșani mai așteaptă și un răspuns oficial din partea omului de afaceri Nicolae Sarcină în ceea ce privește o posibilă fuziune cu ACS Șirineasa, să devină satelitul Șirinesei.