Palatul Cultural Lupeni va găzdui și în 2018 spectacolele Teatrului ”Ion D. Sîrbu”

Home Administrație Palatul Cultural Lupeni va găzdui și în 2018 spectacolele Teatrului ”Ion D. Sîrbu”
Palatul Cultural Lupeni va găzdui și în 2018 spectacolele Teatrului ”Ion D. Sîrbu”

Locuitorii din municipiul Lupeni, dar și cei din zona de vest a Văii Jiului și toți iubitorii de teatru vor avea posiblitatea de a viziona și în acest an piesele montate de Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, pe scena Palatului Cultural Lupeni.

În acest sens, astăzi, la sediul Primăriei municipiului Lupeni, primarul Lucian Resmeriță a semnat un Protocol de colaborare cu directorul teatrului din Petroșani, actorul Cosmin Rădescu. ”Am semnat astăzi, împreună cu dl. manager Cosmin Rădescu, Protocolul de colaborare între Primăria Municipiului Lupeni şi Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, pentru anul 2018 astfel încât iubitorii de teatru și cultură din orașul nostru să poată viziona la Palatul Cultural piesele puse în scenă de teatrul din Petroșani”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Măsura vine după ce, în a doua jumătate a anului trecut, Primăria Lupeni și Teatrul ”Ion D. Sîrbu” au încheiat un protocol prin intermediul căruia actorii teatrului din Petroșani au jucat, în fiecare zi de joi din stagiunea 2017 pe scena Palatului Cultural din Lupeni. Acest acord s-a dovedit a fi unul foarte apreciat de publicul iubitor de teatru din Lupeni, dar și din Vulcan și Uricani. ”Am convingerea că și în anul 2018 sala Palatului de la Lupeni va fi scena unor acte culturale și artistice de înaltă calitate, iar protocolul pe care l-am semnat cu teatrul din Petroșani este o garanție în plus pentru acest lucru. Sunt convins de asemenea că publicul lupenean va rămâne la fel de receptiv la toate evenimentele culturale și artistice care vor avea loc într-un ritm constant în municipiul nostru”, a mai punctat primarul Lucian Resmeriță.