Concurs de frumusețe, sâmbătă, în stațiunea Parâng

Home Reportaj Concurs de frumusețe, sâmbătă, în stațiunea Parâng
Concurs de frumusețe, sâmbătă, în stațiunea Parâng

Stațiunea turistică  Parâng găzduiește duminică, 21 ianuarie, primul concurs de frumusețe organizat pe pârtie: Miss Parâng 2018. Evenimentul va avea loc sus în zona Salvamontului, de la ora 14.

Organizatorul acestui eveniment, artistul fotograf Istvan Fancsali spune că pentru concurs se pot înscrie persoane cu vârsta cuprinsă între 15-45 de ani (chiar dacă sunt căsătorite sau au copii).

Concursul va avea două probe:
1. Ținută de schi sau de munte, ori îmbrăcăminte de iarnă (la această probă nu sunt obligatori clăparii).
2. Costum de baie. (Această probă se va ține fie afară, dacă vremea va permite, fie în interior, la Cabana Alpin din Parâng unde este deja rezervat un spațiu bun, cald și frumos.

Înscrierile și participarea la concursul Miss Parâng 2018 sunt gratuite, se pot face pe pagina pe facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/MissParang2018-144106319628174/ – messenger, până astăzi, 18 ianuarie 2018, ora 18, iar acceptul va fi transmis între orele 20-21.30.

Petru înscriere trebuie să trimiteți următoarele informații:  Nume, Prenume, Localitate (nu contează din ce localitate sunteți), Vârsta, Nr. de telefon, pentru a fi contactată dacă apar situați neprevăzute și 2 fotografii (una de la bust în sus și una cu tot corpul – pot fi făcute și cu telefonul mobilul sau cu aparatul foto).

Toate persoanele selectate pentru finala concursului Miss Parâng 2018 sunt invitate la munte de sâmbătă, 20 ianuarie. Cazarea și masa sunt oferite tuturor participantelor cu titlu gratuit de Cabana Atlas.

 

”Ceea ce garantez, ca organizator al acestui concurs, este că participantele vor fi jurizate corect, nu prin aranjamente.  La sfârșit, pentru primele 3 locuri vor fi diplome și premii oferite de sponsori. Premiul pentru locul I este in valoare de 1500 lei. Ceea ce solicit este puțină seriozitate, în sensul ca persoanele care se înscriu să nu renunțe înainte de concurs, așa cum s-a mai întâmplat la alte evenimente similare pe care le-am organizat”, spune Istfan Fancsali.

Acesta a mai organizat la Petroșani, în 2017 concursurile de frumusețe Miss Beauty Valea Jiului & Petroșani respectiv  Miss Crăciunița.