Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, pe 7 februarie 2018 / Vedeți aici lista definitivă a candidaților

Home Stiri la zi Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, pe 7 februarie 2018 / Vedeți aici lista definitivă a candidaților
Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, pe 7 februarie 2018 / Vedeți aici lista definitivă a candidaților

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara întrunit astăzi 22.01.2018 a luat act de procesul verbal al Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte al AJF Hunedoara.

Până la data de 23.01.2018 a fost termenul de depunere al contestațiilor iar în acest sens a fost elaborată hotărârea Comisiei de soluționare a contestațiilor, privind validarea dosarelor candidaților la funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte, al AJF Hunedoara la alegerile din data de 07.02.2018:

  1. Comisia a decis validarea dosarului domnului STELESCU IOAN pentru funcția de președinte;
  2. Comisia a menținut hotărârea Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților la funcțiile de președinte și vicepreședinte a AJF Hunedoara, respectiv de invalidare a dosarului domnului SCURTU VASILE pentru funcția de vicepreședinte.

Astfel, a fost definitivată lista candidaților care vor participa la scrutinul din data de 7 februarie 2018 pentru funcțiile de președinte și, respectiv vicepreședinte a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

”Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile art. 44 alin.3 și art. 46 alin. 3 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal, întrunit statutar la data de 23.01.2018 și ținând cont de hotărârile Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților pentru funcția de președinte și vicepreședinte ai AJF întrunită în data de 22.01.2018 și a Comisiei de soluționare a contestațiilor privind validarea dosarelor candidaților pentru funcția de președinte și vicepreședinte ai AJF întrunită în data de 23.01.2018 a luat următoarele hotărâri:

 1. Aprobă dosarele pentru funcția de Președinte al AJF Hunedoara următorilor candidați:

  • Petrean Cristian Ștefan
  • Stelescu Ioan

 

 

 

 

 

 

 2. Aprobă dosarele pentru funcția de Vicereședinte al AJF Hunedoara următorilor candidați:

  • Coroiescu Cristian Cornel
  • Gîț Cristian Emil
  • Diniș Damian
  • Hrițac Vasile
  • Ștefan Marius Claudiu”

La alegerile din 7 februarie este așteptat să ia parte și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, care a participat și la funeraliile regretatului Mircea Sîrbu.