Primarul Devei, Florin Oancea, a fost ales în funcția de președinte al PNL Deva

Home Politică Primarul Devei, Florin Oancea, a fost ales în funcția de președinte al PNL Deva
Primarul Devei, Florin Oancea, a fost ales în funcția de președinte al PNL Deva

Echipa liberalilor din municipiul Deva și-a ales astăzi, în mod statutar, un nou președinte. Delegații la Conferința de alegeri a Organizației PNL Deva au decis în unanimitate să-l valideze în funcția de președinte cu drepturi depline pe primarul Florin Oancea.

Acesta a obținut 85 de voturi ”pentru” din numărul celor 95 de delegați, deveind astfel președnte de drept al Organizației PNL Deva, după ce, înaintea alegerilor locale parțiale de anul trecut, fusese desemnat președinte interimar al organizației liberalilor din municpiul Deva, odată cu demisia liderului organziației, Tiberiu Balint.

Contracandidatul lui Florin Oancea, în alegerile de la Organizația Municipală PNL Deva, Mirel Oltean a obținut numai 8 voturi ”pentru”, alte două buletine de vot fiind anulate.

Florin Oancea a mai deținut funcția de președinte al PNL Deva în perioada 2006-2012, iar din octombrie 2017 a fost președinte interimar.

”Le mulţumesc tuturor colegilor din PNL pentru încredere şi susţinere. Construim împreună!” a declarat Florin Oacea, după alegerea sa în funcția de președinte al liberalilor din municipiul Deva.