Autoevaluare a activității din 2017 la Prefectura Hunedoara

Home Administrație Autoevaluare a activității din 2017 la Prefectura Hunedoara
Autoevaluare a activității din 2017 la Prefectura Hunedoara

Ca în fiecare an, luna ianuarie este luna autoevaluării activității Instituției Prefectului – județul Hunedoara din anul anterior. Prezentarea Raportului de evaluare a activității Instituției Prefectului pentru anul 2017 a avut loc miercuri, 31 ianuarie 2018, cu prilejul primei ședințe din acest an a Colegiului Prefectural.

Prefectul Fabius Tiberiu Kiszely a subliniat rezultatele bune, dar și neîmplinirile, reflectate în indicatori sintetici. Acesta a subliniat cu această ocazie că munca în echipă și încurajarea inițiativelor proprii, a ideilor inovatoare, au dat curajul de a trece peste dificultățile inerente în orice tip de activitate astfel că reușitele activității Instituției Prefectului aparțin tuturor.

Prefectul județului Hunedoara și-a reînnoit angajamentul de a acorda tot sprijinul, atât colegilor din aparatul său de specialitate cât și celor din serviciile publice deconcentrate și autoritățile administrației publice pentru promovarea intereselor comunității județului Hunedoara.  “Avem mare nevoie de a rămâne uniți, de a fi atenți la prezent, de a ne pregăti pentru viitor! În anul 2017, în Instituția Prefectului am învățat să depășim neajunsurile sau provocările, anul acesta vom spori grija pentru cetățeni, pentru a îndeplini așteptările lor oferind deschidere și transparență activității și deciziilor”, a fost mesajul Prefectului județului Hunedoara cu ocazia bilanțului pentru anul 2017.

Raportul detaliat al instituției pentru anul 2017 va putea fi găsit pe siteul instituției: www.hd.prefectura.mai.gov.ro