Înotătorul Avram Iancu își anunță intențiile pentru anul 2018 la bazinul de înot ”Avram Iancu” din Petroșani

Home Stiri la zi Înotătorul Avram Iancu își anunță intențiile pentru anul 2018 la bazinul de înot ”Avram Iancu” din Petroșani
Înotătorul Avram Iancu își anunță intențiile pentru anul 2018 la bazinul de înot ”Avram Iancu” din Petroșani

Miercuri, 7 februarie 2018, suporterii și admiratorii sportivului din Petroșani Marius Avram Iancu, sunt invitați ai acestuia la ceremonia prin care, în urma unei hotărâri adoptate de autoritățile locale, Bazinul de înot din municipiul Petroșani va purta, numele acestuia. Cu această ocazie, sportivul ava oficia și dezvelirea plăcii cu noua denumire a Bazinului, în prezența autorităților locale și a invitaților săi.

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 februarie 2018, ora 10:00, la Bazinul de înot ”Iancu AvramMarius”
Petroșani, str. Viitorului nr. 1.

”După ceremonie va avea loc și o conferință de presă, în cadrul căreia sportivul Avram Iancu își va anunța programul pentru prima parte a anului 2018. Reprezentanții mass-media vor putea adresa întrebări cu privire la performanțele anterioare, acțiunile sociale, umanitare, cultural-educative și sportive desfășurate până în prezent, precum și despre programul actual de antrenamente”, spune Cristian Toma, consilierul de comunicare al sportivului din Valea Jiului.