Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier au adus la Petrila aurul național la popice Juniori U18

Home Stiri la zi Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier au adus la Petrila aurul național la popice Juniori U18
Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier au adus la Petrila aurul național la popice Juniori U18

Cea de-a doua zi a finalei Campionatului Național de Popice, Juniori U18, desfășurată în moderna Arenă de Popice a CS Inter Petrila a adus rezultate foarte bune pentru sportivii petrileni concurenți în proba masculină de tandem.

Două medalii de aur și titlul de campioni naționali ai României la Juniori U18 au adus satisfacția antrenorului emerit Marcel Dobrică și a clubului sportiv Inter Petrila, medalii obținute în tandem de sportivii Alexandru Denis Pădurean și Claudiu Feier, primul fiind și vicecampion la individual în aceeași competiție.

Finala probei de tandem s-a disputat între cei doi sportivi de la Inter Petrila și perechea formată din Andrasi Daniel de la CS Electromureș Romgaz Tg. Mureș și Mitru Alexandru de la CS Tălmaciu. Nu a fost chiar ușor pentru cele două perechi de popicari, după un rezultat de egalitate în probe, aurul a revenit sportivilor petrileni doar la baraj.

Seara de gală petrileană nu s-a oprit aici pentru că pe poziția a treia a podiumului s-au situat alți doi sportivi Inter Petrila. Medaliații cu bronz ai finalei CN de Popice au fost Alex Ionesi și Adrian Matei.

În altă ordine de idei, la celelalte probe aflate în competiție, atât la fete cât și la băieți, au dominat sportivii de la CS Electromureș Romgaz Tg. Mureș, aceștia obținând celemaimulte medalii, de altfel, a fost și clubul sportiv a cărui delegație a fost cea mai numeroasă.

Inter Petrila termină finala CN de Popice la Juniori U18 cu un palmares de cinci medalii, două de aur, una de argint și două de bronz, fiind un început foarte bun pentru lotul petrilean.