Petrece Ziua Femeii la înălțime, la Complexul turistic Rusu din Masivul Parâng

Home Reportaj Petrece Ziua Femeii la înălțime, la Complexul turistic Rusu din Masivul Parâng
Petrece Ziua Femeii la înălțime, la Complexul turistic Rusu din Masivul Parâng

În buna tradiție a evenimentelor de top găzduite de Complexul turistic ”Rusu”, apropiata sărbătoare de Ziua Femeii 2018 este pregătită cu mare atenție de echipa de la Hotel Rusu.

Astfel, Ziua Femeii va fi marcată aici printr-o mare petrecere specială găzduită în sala ”Rusu Grand Ballroom”, evenimentul fiind programat pentru data de 9 Martie, începând cu ora 16,00. ”Am pregătit o petrecere deosebită pentru doamne și domnișoare, în care atmosfera muzicală va fi încinsă de Dorian Popa și echipa Pro 23. În ceea ce privește oferta gastronomică, Chef Paul Mihăilescu, maestru în arta culinară, a pregătit pentru oaspeții noștri un meniu creat special pentru doamne, iar băutura selectă este și ea la dispoziție. Practic ne-am asigurat că putem oferi toate ingredientele unei petreceri de Ziua Femeii absolut deosebite”, spune Cristian Tamaș, managerul Complexului Turistic Rusu din masivul Parâng.

Costurile pentru o astfel de petrecere sunt și ele rezonabile, de numai 130 lei de persoană, desigur, în limita locurilor disponbile. Organizatorii precizează că, la acest moment, doar circa 100 de locuri mai sunt disponibile pentru participarea la această petrecere care se anunță de pe acm a fi una la înălțime, la propriu și la figurat.

Rezervați-vă acum un loc la numărul de telefon 0742.087.221.