CEH / Anunț privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu

Home Anunțuri CEH / Anunț privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu

ANUNȚ PUBLIC privind solicitarea de emitere
a autorizatiei integrate
de mediu

  1. COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A.-Sucursala Electrocentrale PAROSENI, situata in localitatea Paroseni, str. Paroseni nr. 20, judetul Hunedoara, anunta publicul interesat asupra depunerii la Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Hunedoara, a solicitarii in vederea emiterii Autorizatiei Integrate de Mediu, pentru activitatea: Producerea de energie electrică şi termică ce intra sub incidenta Legii nr. 278 / 2013 privind emisiile industriale, Anexa nr. 1 in categoria:

1.1. Instalatii de ardere cu o putere nominala mai mare de 50 MW.

5.4. Depozitele de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte.

Solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu se refera la: instalatie existenta.

Informatiile privind impactul potential asupra mediului, al activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu, pot fi consultate in timpul programului de lucru (în zilele de luni până joi între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400), la sediul A.P.M. Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu nr. 25, judetul Hunedoara.

Observatiile, sugestiile, propunerile publicului, se primesc in scris la sediul APM Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu nr. 25, judetul Hunedoara, prin fax la nr.: 0254/212 252 sau electronic la adresa de e-mail: office@apmhd.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data aparitiei anuntului.