Cursuri de limba engleză pentru pensionarii din Petroșani

Home Educație Cursuri de limba engleză pentru pensionarii din Petroșani
Cursuri de limba engleză pentru pensionarii din Petroșani

Pensionarii din municipiul Petroșani vor avea posibilitatea de a învăța gratuit limba engleză, grație unui curs oferit acestora de către un specialist din cadrul Primăriei municipiului Petroșani. Cursurile gratuite vizează inițierea acestora în conversații uzuale de limba engleză.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi spune că administrația locală vine astfel în întâmpinarea persoanelor în vârstă care au solicitat sprijin în această direcție. ”I-am înțeles pe cei care au venit la noi și ne-au solicitat să-i sprijinim în a acumula o experiență minimală de conversație în limba engleză, motivându-ne că au nevoie de acest lucru pentru a se putea descurca în aeroporturile sau autogările din străinătate, atunci când merg să-și viziteze copiii sau rudele aflate la muncă în străinătate. Am găsit o soluție, prin intermediul unui coleg din Primărie, care știe engleza și care este dispus să susțină aceste cursuri gratuite”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Astfel, marți, 13.02.2018, la ora 11.00, la Clubul Pensionarilor de la fostul Comisariat vor începe cursurile gratuite de limba engleză destinate pensionarilor din municipiul Petroșani. Tot aici, cei care doresc să participe, se pot înscrie la aceste cursuri. Potrivit primarului Petroșaniului deja câteva zeci de persoane s-au înscris la aceste cursuri.