”Mărțișor” teatral de mare artă, pe 1 Martie, la Palatul Cultural din Lupeni

Home Cultură ”Mărțișor” teatral de mare artă, pe 1 Martie, la Palatul Cultural din Lupeni
”Mărțișor” teatral de mare artă, pe 1 Martie, la Palatul Cultural din Lupeni

Palatul Cultural din Lupeni găzduiește pe data de 1 martie 2018, spectacolul de teatru intitulat ”NIMIC NU-MI SCAPĂ”, o comedie de marcă realizată după piesa ”Încurcă lume” de A.D. Herz, în regia lui Mihau Baranga.

Piesa, premiata recent cu Premiul Publicului la Festivalul de Comedie ,,Comic 7B’’ este o comedie spumoasă  în care situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, intră în combinaţie cu prestaţia ireproşabilă a actorilor, generând umorul savurat din plin, garantat, de publicul spectator.

Piesa de teatru are și o distributie de exceptie, aducându-i pe scenă pe actorii:

* PAULA CHIRILĂ, premiată cu premiul de ,,Cea mai bună actrita de comedie “ la Festivalul Internațional de Teatru și Film „Hyperion 2006”, membru al trupei de comedie Divertis.

* ANIELA PETREANU, o tânără actriță cu un talent deosebit, care s-a remarcat în mai multe seriale de televiziune printre care: ,,Gogomanii’’, ,, Divertis mall’’, ,,Serviciul Roman de Comedie’’ având un rol important in comedia ,,S-a furat mireasa’’ produsă de Media Pro Pictures.

* CRISTI TOMA, actor cu talent înăscut și cu o vastă experiență în teatru și film, cu roluri în filme precum ”Filantropica’’, ,,Restul e tacere’’. ,, Arestat la domiciliu’’ etc.

* CLAUDIU MAIER,  un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat în lumea teatrului și a apărut pe micile si marile ecrane în producțiile Media PRO: “Las Fierbinti” “Divertis’, ,,Spitalul de dementa’’, ,, Serviciul Roman de Comedie’’

Spectacolul cu piesa ”Nimic nu-mi scapă” va fi jucat la Lupeni, pe scena Palatului Cultural, în data de 1 martie, de la ora 18,00. Biletele se găsesc la casa de bilete a Palatului Cultural. 

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că pentru anul 2018 și-a propus ca, pe lângă protocolul semnat cu Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, în baza căruia de două ori pe lună sunt jucate la Lupeni câteva două piese ale acestui teatru, și alte compaii de teatru din țară să fie invitate să susțnă spectacole în municipiul Lupeni. ”Piesa pe care o vom vedea pe 1 Martie la Palatul Cultural din Lupeni este începutul unei serii de spectacole pe care ne-am propus să le aducem anul acesta la Lupeni. Răspundem în acest fel dorinței cetățenilor din municipiul nostru, care ne-au solicitat să aducem cât mai mulți actori și artiști de renume pe scena frumosului nostru edificiu cultural, care este Palatul. Pot să vă spun că, după această piesă cu actori cunoscuți, pe 8 martie sala Palatului Cultural din Lupeni va fi gazda unui spectacol cu Maia Morgenstern cap de afiș. Și vor urma alți și alți actori renumiți care vor veni să joace pentru minunatul public din Lupeni. Pe scurt, vă asigur că proiectul Lupeni-Capitala Culturală a județului Hunedoara merge înainte cu succes !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.