Prima lecţie de engleză pentru seniorii municipiului Petroşani

Home Administrație Prima lecţie de engleză pentru seniorii municipiului Petroşani
Prima lecţie de engleză pentru seniorii municipiului Petroşani

Prima lecţie de engleză pentru seniorii municipiului Petroşani a avut loc astăzi, la sediul fostului Comisariat din Petroșani.

Câteva zeci de persoane au venit la aceste cursuri, oferite gratuit pensionarilor din Petroșani de către un funcționar de specialitate al Primăriei din Petroșani. Oamenii s-au declarat încântați de această idee, afirmând că aceste lecții le vor fi extrem de utile în deplasările în străinătate, la copii și nepoți.

La prima lecție de limba engleză pentru pensionarii din Petroșani a participat și primarul Tiberiu Iacob Ridzi. ”Am răspuns la solicitările mai multor persoane de a le oferi posibilitatea să înveţe limba engleză. De acum le va fi mai uşor să comunice cu copiii sau nepoţii şi, cu siguranţă, să se descurce în călătoriile pe care le vor face, deoarece, timp de 3 luni de zile, seniorii Petroşaniului care doresc să înveţe limba engleză o pot face gratuit la Clubul Pensionarilor de la fostul Comisariat”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Cursurile vor continua și în zilele următoare, în fecare marți și joi, de la ora 11,00,  iar cei interesați de acestea sunt invitați în continuare să se înscrie, gratuit, la fostul Comisariat din Petroșani Nord.