Concurs de schi de tură, pe 25 februarie, în Parâng

Home Reportaj Concurs de schi de tură, pe 25 februarie, în Parâng
Concurs de schi de tură, pe 25 februarie, în Parâng

Asociația Schi și Turism montan „Pro-Parâng” din Valea Jiului continuă acțiunea de promovare a schiului de tură prin organizarea celei de-a V-a ediții a Cupei ,,Pro-Parâng” la schi de tură, eveniment care se va desfășura pe Domeniul schiabil Parâng în data de 25 februarie, cu începere de la orele 11. 

”Schiul de tură reprezintă o variantă de schi, la care nu este nevoie de amenajarea specială a pârtiilor sau de mijloace de transport pe cablu, sportivul folosindu-și propria forță pentru zonele de urcare și abilitatea de a coborî în mod liber pe trasee cât mai variate și spectaculoase”, spune Cazimir Radvanski, președintele Asociației ”Pro Parîng”.

Zilele acestea, organizatorii acestui tradițional concurs de schi de tură din Parâng au efectuat un control de recunoaștere și schițare a traseului pe care-l va urma competiția.  

Cei pasionați de acest sport și de mișcare în aer liber sunt așteptați la Apreski-Parâng (zona telescaun pilon 17), partener în organizarea acestui eveniment. Pentru cei care doresc să participe la acest concurs dar nu dispun de echipament adecvat, Apreski Parâng oferă 50% reducere la tariful de închiriere.

Pentru înscriere și informații suplimentare să accesați: http://www.proparang.ro/, secțiunea Anunțuri și https://www.facebook.com/asociatiaproparang.schiturism.

Nu se percepe taxă de înscriere.