Costel Avram mandatat alți 4 ani la conducerea Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Costel Avram mandatat alți 4 ani la conducerea Apa Serv Valea Jiului
Costel Avram mandatat alți 4 ani la conducerea Apa Serv Valea Jiului

Noul Consiliu de Administrație al Apa Serv Valea Jiului, format din Radu Sorin, Daniel Surulescu, Costel Avram și Minodora Maria Lung, l-a mandatat pe Costel Avram să asigure conducerea echipei manageriale a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, pentru un nou mandat de 4 ani, respectiv până la data de 1 februarie 2022.

Costel Avram a condus și în perioada 2014-2018 echipa managerială a Apa Serv Valea Jului. În această perioadă, operatorul regional de servicii de alimentare cu apă și canalizare a finalizat cu succes un program de investiții europene în sumă de 60 de milioane de euro și a reușit accesarea unui nou contract, pe POIM, în valoare de 90 de milioane de euro. Tot în aceeași perioadă de timp, Apa Serv Valea Jiului a reușit să încline în mod pozitiv balanța comercială, realizând profituri semnificative în exercițiul financiar al ultimilor doi ani de activitate.

”Toate aceste performanțe au fost posibile cu sprijinul echipei de profesioniști cu care am putut să lucrez în cadrul Apa Serv Valea Jiului, climatului de seriozitate și onestitate cu care au fost abordate toate probemele societății și, în mod categoric, cu sprijinul acționarilor noștri și al beneficiarilor noștri”, spune Costel Avram.

Decizia Consiliului de Administrație al Apa Serv de a-l mandata pe Costel Avram în funcția de director general a fost validată și de către Adunarea Generală a Acționaților ASVJ, dar și de Asociația de Dezvoltare Intra-Comunitară ADI APA Valea Jiului. ”După aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al ApaServ, de săptămâna viitoare, conform deciziei AGA, vor fi stabilite obiectivele și criteriile de performanță ale acestui nou mandat pe care am convingerea că voi putea, împreună cu colegii mei, să le ducem la bun sfârșit. Ne așteaptă alți ani cu provocări mari, pentru că avem de implementat proiecte de dezvoltare și modernizare pe fonduri europene, în valoare de 90 de milioane de euro, dar vom avea de realizat și investiții proprii în extinderea rețelelor și atragerea de noi abonați la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă și cele de canalizare. Mulțumesc acționarilor Apa Serv și Consiliului de Administrație pentru încrederea pe care mi-au arătat-o și tot ceea ce pot spune acum este că voi lăsa faptele să arate dacă au făcut cea mai bună alegere”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Costel Avram a mai precizat că va lucra, la rândul său, cu aceeași echipă managerială, din care fac parte Cristian Ionică – șef Departament Producție, Monica Tarcea – șef Departament Dezvoltare; Florin Donisă – șef Departament Exploatare și Roxana Benke – șef Departament Economic.