Ședință de bilanț la Asociația Comunelor din județul Hunedoara

Home Administrație Ședință de bilanț la Asociația Comunelor din județul Hunedoara
Ședință de bilanț la Asociația Comunelor din județul Hunedoara

Primarii de comune din județul Hunedoara s-a întâlnit cu parlamentarii de Hunedoara și cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, cu ocazia adunării generale anuale a Asociației Comunelor din Județul Hunedoara (AJCH).

În cadrul evenimentului, primarii de comune au vorbit despre bugete, despre investiții, despre problemele cauzate de lipsa fondurilor, dar și despre condițiile de pensionare care, în opinia lor, le sunt defavorabile. Pentru toate aceste probleme , primarii au solicitat sprijinul parlamentarilor hunedoreni.

Parlamentarii prezenți i-au asigurat de tot sprijinul legat de finanțări și proiecte, de implicare pentru ca rectificările bugetare din vară să rezolve problemele financiare care ar putea afecta primăriile din județul Hunedoara.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora a dat, la rândul său, asigurări că echipa de conducere a instituției le va oferi sprijin concret primarilor hunedoreni. Totodată, Mircea Bobora le-a recomandat primarilor de comune atenție și eficiență în cheltuirea banilor din buget, astfel încât fiecare leu consumat să aducă plus-valoare.