Expoziție ”Între profesie și pasiune” la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani

Home Cultură Expoziție ”Între profesie și pasiune” la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani
Expoziție ”Între profesie și pasiune” la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani

Sala artelor vizuale de la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani găzduiește joi, 22 februarie 2018, vernisajul unei ineite expoziții artistice. Aceasta se derulează sub genericul ”Între profesie și pasiune” și aduce în atenția iubitorilor de artă plastică o serie de lucrări de pictură prezentate de prof. Petru Gorea, profesor de biologie la Şcoala Gimnazială ”Ioan Gorea” din Cluj-Napoca şi monitor în cadrul Asociaţiei de Turism pentru Tineret Adeona Cluj-Napoca.

Vernisajul acestei expoziții este completat de alte câteva momente culturale deosebite în care Nicolae Nicoară, coordonatorul Ansamblului ”Parângul” din Petroșani își va manifesta o altă latură artistică, prin expunerea câtorva diorame având ca subiect cele patru anotimpuri. Mai apoi, Dan Piscureanu din Petroşani, membru fondator al Asociaţiei de Turism pentru Tineret Adeona, va prezenta la rndul său câteva întâmplări transpuse în versuri, care au ca subiect ”Poveşti de viaţă”, iar în fine, tabloul evenimentului este încheiat de un recital muzical la chitară susținut de Ionuț Mangu, membru al trupei punct ROM din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc joi, 22 februarie, cu începere de la ora 17,00 la Casa de Cultură a Studenților. Intrarea este liberă.