Cetatea Deva și Complexul ”Aqualand” vor fi promovate la Târgul de Turism al României

Home Reportaj Cetatea Deva și Complexul ”Aqualand” vor fi promovate la Târgul de Turism al României
Cetatea Deva și Complexul ”Aqualand” vor fi promovate la Târgul de Turism al României

Cetatea Deva și Complexul acvatic ”Aqualand” vor ocupa prim-planul atracțiilor turistice din județ, alături de alte obiective, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care debutează joi, 22 februarie 2018, la Complexul Expozițional Romexpo din București și va reuni reprezentanți ai celor mai importante companii de turism din țară și străinătate.

Cetatea medievală a Devei va fi promovată într-un mod inedit, iar hărțile, broșurile, pliantele și proiecțiile filmelor de prezentare a bastionului ridicat acum opt secole pe un con vulcanic vor fi puse la dispoziția tuturor vizitatorilor care participă la eveniment.

Anul trecut, Cetatea Deva a atras aproape 200.000 de vizitatori – în creștere față de anii precedenți, și a adus venituri de 1.500.000 de lei la bugetul local.

Târgul de Turism al României se desfășoară în perioada 22-25 februarie 2018. Până duminică, la cel mai mare eveniment din țară destinat industriei turismului sunt așteptați zeci de mii de vizitatori. La ediția de primăvară Târgului de Turism al României își promovează ofertele peste 300 de expozanți din 10 țări.