Cupa ”Crucea Roșie” la fotbal de sală, ediția a III -a

Home Stiri la zi Cupa ”Crucea Roșie” la fotbal de sală, ediția a III -a
Cupa ”Crucea Roșie” la fotbal de sală, ediția a III -a

Vineri, 2 martie 2018, în sala de sport a Colegiului Economic ”Hermes” din Petroșani se va da startul celei de-a III-a ediții a Cupei ”Crucea Roșie” Petroșani la fotbal în sală, în organizarea filialei de Cruce Roșie Petroșani în parteneriat cu Asociația Comitetului de Inițiativă Petroșani – Valea Jiului și instituția de învățământ gazdă a evenimentului.

Așa cum s-a putut vedea în edițiile anterioare ale acestui campionat de sală, interesul pentru această competiție locală este din ce în ce mai mare, astfel de acțiuni sportive nu fac altceva decât să susțină sănătatea prin mișcare și se speră ca și în acest an să fie cât mai multe echipe participante, startul înscrierilor fiind deja lansat.

Centralizarea echipelor participante precum și tragerea la sorți va avea loc luni, 26 februarie, ora 16:30, la sediul Crucii Roșii din Petroșani.

Campionatul de Fotbal de Sală 2018 ediția a III -a, va avea loc în perioada 2 – 4 martie, echipele participante vor avea un minim de 10 jucători fiecare (doi legitimați în teren), partida va avea o durată de 30 minute (15 minute repriza), echipele vor avea 5 jucători de câmp și un portar, este obligatoriu echipamentul de sport (șort, tricou și teniși).

De asemenea, competiția va fi dotată cu premii pentru locurile I, II și III, cel mai bun portar, jucătorul competiției, golgheterul competiției și echipa fair-play.