Asociația Pro Parâng anunță o nouă competiție de schi în Domeniul schiabil de la Petroșani

Home Reportaj Asociația Pro Parâng anunță o nouă competiție de schi în Domeniul schiabil de la Petroșani
Asociația Pro Parâng anunță o nouă competiție de schi în Domeniul schiabil de la Petroșani

După succesul competiției de schi de tură organizată duminică, 25 februarie de Asociația Pro-Parâng” în parteneriat cu Primăria municipiului Petroșani, același fericit parteneriat deschide oportunitatea organizării unei noi competiții sportive de iarnă în Domeniul Schiabil din Parângul Mic.

Cazimir Radvanski, președintele Asociației ”Pro Parâng” spune că, în acest sens, pe data de 10 martie, în stațiunea Parâng-Petroșani va avea loc un concurs de schi alpin, probă de slalom.

”Am reușit în condiții superbe de iarnă să organizăm concursul schi de tură. Mulțumim pentru încrederea acordată, toți participanții au parcurs cu bine traseul propus. Vă propunem acum o nouă provocare: schi alpin, probă de slalom pe pârtia Telescaun. Cupa Pro-Parâng este deschisă tuturor categoriilor de vârstă legitimați și nelegitimați. Vă așteptăm în 10 martie pe Domeniul schiabil Parâng”, a declarat Cazimir Radvanski.

În ceea ce privește ediția 2018 a Cupei Pro Parâng la schi de tură, același Cazimir Radvanski spune că, pe podiumul evenimentului sportiv, cu cele mai bune rezultate de timp, s-au clasat următorii participanți.
– Categoria sub 20ani masculin: Mihaly Matei Bogdan (122)
– Categoria 20-45 ani feminin:Vlaic Andreea (192)
– Categoria 20-45 ani masculin: I. Veress Ștefan (57),II.Siloși Cristian (77), III. Mihaly Mihai (97).
– Categoria peste 45 ani feminin: I. Viezuran Sinela (96), II.Țopescu Elisabeta (184)
– Categoria peste 45 ani masculin:I. Tecar Tănase (68), II.Bryce Ian (Scoția) (74), III.Marton Șandor (80).