Universitatea din Petroșani începe o nouă campanie de promovare pentru admitere

Home Educație Universitatea din Petroșani începe o nouă campanie de promovare pentru admitere
Universitatea din Petroșani începe o nouă campanie de promovare pentru admitere

O nouă campanie de promovare a admiterii în învățământul superior urmează să fie demarată de Universitatea din Petroșani, la începutul lunii viitoare.

Derulată sub auspiciile momentului aniversar generat de cei 70 de ani de existență a Universității din Petroșani,
admiterea în anul universitar 2018-2019 urmează a fi prmovată sub sloganul ”Deschide-ți orizonturile !”

Campania de promovare a admiterii, în principal pentru cele 23 de programe de licență disponibile în cadrul celor trei facultăți componente va începe în data de 5 martie și se va derula până la data de 20 iulie, când începe efectiv sesiunea de admitere. ”Ai absolvit examenul de Bacalaureat, vrei să lucrezi în țară sau în străinătate și să beneficiezi de un salariu decent; vrei să te perfecționezi în inginerie sau economie; fii sigur că cea mai bună soluție pentru tine este Universitatea din Petroșani !”, se arată în primul material de promovare a ofertei academice din acest an a instituției de învățământ superior de la Petroșani.

Programul de marketing al Admiterii în anul universitar 2018-2019 la Universitatea din Petroșani va fi realizat de o echipă de cadre didactice coordonată de prof.univ.dr. Eduard Edelhauser, prorector pe probleme de management al Universității din Petroșani.

Rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin apreciază că și la nivelul noului an de învățământ, 2018-2019, oferta propusă viitorul studenți, precum și viitorilor masteranzi și doctoranzi din cadrul celor trei facultăți care funcționează în cadrul acesteia, rămâne una atractivă, diversificată și la îndemâna celor care-și propun o specializare în oricare din zecile de specializari și domenii propuse în oferta educațională.