Olimpicii ”meseriași” ai județului Hunedoara se vor întrece la Colegiul din Vulcan

Home Educație Olimpicii ”meseriași” ai județului Hunedoara se vor întrece la Colegiul din Vulcan
Olimpicii ”meseriași” ai județului Hunedoara se vor întrece la Colegiul din Vulcan

Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan intenționează să obțină dreptul de a organiza și în acest an Olimpiada Școlară Județeană la disciplinele din cadrul ariei curriculare Tehnologii, Educație Tehnologică, precum și etapa județeană a Concursului pe meserii. În acest scop, la Vulcan a avut loc o întrunire a conducerii Colegiului, a cadrelor didactice de la disciplinele tehnice și a reprezentanților de spcialitate ai Inspectoratului Școlar Județean. la ântâlnire au participat și membri ai Clubului Rotary Valea Jiului-Petroșani care și-au exprimat dorința de a susține acest proiect educațional.

Pentru Colegiul vulcănean este a doua ocazie de a fi organizator al unei olimpiade la nivel județean, ceea ce reconfirmă aprecierile pozitive de care se bucură această instituție de învățământ pre-universitar, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Prima etapă a olimpiadei școlare la discipline tehnice s-a derulat în aceste zile la Vulcan, Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” fiind gazdă pentru un număr apreciabil de elevi și profesori coordonatori ai acestora din tot județul, care s-au întrecut în prima etapă a acestor competiții olimpice.