Pe 3 martie, Winter Tour revine în Parâng

Home Reportaj Pe 3 martie, Winter Tour revine în Parâng
Pe 3 martie, Winter Tour revine în Parâng

În week-end-ul 03-03.2018 Stațiunea Turistică Petroșani Parâng va fi, pentru a doua oară în această iarnă, gazda Winter Tour ediția a 5-a.

Potrivit organziatorilor, domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos , pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne, iar Domeniul Schiabil Parâng se află printre ele.

Noutatea ediției este aplicația de mobil Winter Tour, o jucărie utilă pentru toți cei care ajung pe pârtii și singura aplicație românească gratuită cu skitrack. Prin intermediul aplicației, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont și pot să folosească funcția de skitrack pentru a-și urmări evoluția, km parcurși, viteza cu care au schiat,etc.

„O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de-dimineața, pe schiuri sau placă. Cei mai harnici schiori prind primele urcări cu cele mai plăcute raze de soare și pășesc primii pe urmele perfecte lăsate de ratrac. După câteva coborâri și poate câteva căzături, toată lumea ajunge negreșit în lounge-ul Winter Tour, un apre-ski de zi. Aici e de venit cu prietenii pentru pauze bine-meritate, re-energizare, fun, jocuri și premii. Schiori și snowboarderi, profesioniști și amatori, se întrec în sărituri în înălțime și trick-uri, (Ollie Jumps), încercăm în booti și în clăpari un sprint la deal, redefinim bulgăreala și-o răsplătim cu carduri de combustibil de la MOL, avem ultima generație de schiuri disponibile pentru testare și multă bună dispoziție cât e ziua de lungă”, se arată într-un mesaj de promovare a evenimentului publicat de CNIPT Petroșani. 

Pentru mai multe informații accesați: https://www.facebook.com/wintertour.ro/ sau https://wintertour.ro/