Week-end cu ”Sunete de munte” și Cupa Comexim în Straja

Home Reportaj Week-end cu ”Sunete de munte” și Cupa Comexim în Straja
Week-end cu ”Sunete de munte” și Cupa Comexim în Straja

Una dintre cele mai așteptate competiții sportive ale sezonului de iarnă din stațiunea Straja – Cupa ”Comexim R” – va avea loc în acest sfărșit de săptămână în stațiunea turistică din municipiul Lupeni.

Competiția de schi alpin ”Cupa Comexim” organziată de Emil Părău prin firma sa, Comexim R SRL Lupeni este progamată să se deruleze sâmbătă, 3 martie 2018 pe pârtia din fața Cabanei Montana, înscrierile urmând să aibă loc până la ora desfășurării concursului la terasa Montana.

Tot în acest final de săptămână, în stațiunea Straja, va avea loc și prima ediție a Festivalului de muzică electronică ”Sunete De Munte”. Potrivit organziatorilor, evenimentul muzical prevestește primăvara cu un concept inovativ de petreceri cu muzică electronica la cota 1400. Gazdele acestui festival sunt TeraMontana, Edelweiss Apres Ski si Club Aviator.

În cadrul show-ului, Dj de renume vor face ca munții Vîlcanului să răsune în ritmurile muzicii tinerei generații. În acest sens, la Straja vor concreta: ROSARIO INTERNULLO, BREKI, DIN SUBSOL, SHOWCASE ALBUI CRISSTIA MOTIV, ROBINSKI STRIGOI, CASIAN SKY și TZIRI.