Elevii de la Colegiul Național „Decebal” Deva au fost vizitați de Gina Gogean

Home Educație Elevii de la Colegiul Național „Decebal” Deva au fost vizitați de Gina Gogean
Elevii de la Colegiul Național „Decebal” Deva au fost vizitați de Gina Gogean

Joi, 1 Martie 2018, multipla campioană la gimnastică artistică Gina Gogean în cadrul Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, a vizitat Colegiul Național „Decebal” Deva, unde s-a întâlnit cu peste 200 de elevi și cadre didactice.

Domnul prof.dr. Marian Florin Ilieș, directorul Colegiului, în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți, iar eu am prezentat Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”. Gina Gogean a împărtășit momente din viața de sportiv de performanță, de la începutul carierei și până în viața de zi cu zi”, a declarat Lorincz Szell, director al DJST Hunedoara. 

La eveniment au participat Nicolae Gavrea, jurnalist sportiv și Dorin Reclaru, profesor de educație fizică și sport, fost director al Direcției pentru Sport a județului Hunedoara.

 „Faceți mișcare și sport în fiecare zi, cel puțin15 minute, chiar dacă nu faceți un sport de performanță. Faceți sport pentru voi, pentru sănătatea voastră !” , i-a îndemnat Gina Gogean pe elevii prezenți la acest eveniment.