La Aztek Caffe din Petroșani, încep ”Zilele Aztek Art”

Home Cultură La Aztek Caffe din Petroșani, încep ”Zilele Aztek Art”
La Aztek Caffe din Petroșani, încep ”Zilele Aztek Art”

Devenită un reper important al vieții social-culturale din Valea Jiului, cafeneaua Aztek Caffe din centrul municipiului Petroșani (lângă sediul vechi al Școlii gimnaziale IG Duca) anunță organizarea unei noi ediții a evenimentului ”Zilele Aztek Art”.

Programate a avea loc în perioada 8-11 martie, ”Zilele Aztek Art” oferă iubitorilor de artă în spații neconvenționale oportunitatea de a savura o cafea de calitate într-un spațiu dedicat artelor, în compania unora dintre cei mai apreciați artiști și creatori de frumos ai Văii Jiului.

”Zilele Aztek Art” debutează, pe 8 martie, de la ora 17,00 cu un vernisaj de artă plastică ce-l are ca autor pe pictorul Sorin Oprea. Acesta va expune 10 lucrări de pictură pe pânză, care pot fi admirate începând de joi, 8 martie pe ”simezele” din separeul dedicat artelor vizuale la cafeneaua Aztek. Vernisajul de artă plastică este completat de un recital de poezie, care-l va avea în centrul atenției pe scriitorul Marian Boboc. Acesta va prezenta iubitorilor de poezie ultima sa producție poetică, volumul  ”Strada Bețivilor – Poeme de iubire”.

Pentru cea de-a doua zi a evenimentului ”Zilele Aztek Art”, organizatorii au pregătit un concert extraordinar susțnut de îndrăgitul solist folk Emeric Imre. Acesta va avea loc pe 10 martie, de la ora 20,30. Pentru acest eveniment se fac rezervări, costul fiind de 20,00 lei/persoană (suport artist).

Sâmbătă, 10 martie 2018 de la ora 20,30 în cadrul ”Zilelor Aztek Art” este rândul actorilor Radu Tudosie, Alexandru Cazan, Sergiu Fîrte și Alexandru Mihai (cu toții actori ai Teatrului din Petroșani) să aducă în rândul celor prezenți la cafenea, umorul și buna dispoziție, într-un inedit spectacol de improvizație, fără regie sau replici pregătite, realizat după sugestiile de moment ale spectatorilor. Spectacolul de actorie se derulează sub genericul ”ImproStory”, iar costul unei rezervări este de 15,00 lei (suport pentru artiști).

În fine, ”Zilele Aztek Art” se încheie duminică, 11 martie, cu un nou concert extraordinar de folk susținut de îndrăgitul solist Cătălin Stepa. Concertul acestuia va avea loc duminică, de la ora 19,00 iar costul unei rezervări este de 15,00 lei (suport pentru artist).