Flori pentru doamnele și domnișoarele Lupeniului, din partea PSD Lupeni

Home Stiri la zi Flori pentru doamnele și domnișoarele Lupeniului, din partea PSD Lupeni
Flori pentru doamnele și domnișoarele Lupeniului, din partea PSD Lupeni

Primăvara și, mai ales, începutul lunii martie, este anotimpul în care, atunci când vrei să atragi într-un mod plăcut atenția oamenilor, ai toate șansele de a reuși acest lucru. Într-o vreme, toți politicienii din regiunea Văii Jiului știau acest lucru și acționau ca atare.

Anul acesta, doar Organizația PSD din Lupeni a demonstrat că atenția cuvenită doamnelor și domnișoarelor, la început de martie, este o atitudine ce se cere respectată, chiar dacă nu ne aflăm înaintea niciunui fel de alegeri. Așa se face că, după ce, la început de martie, au împărțit cu drag mărțișoare, membri organizației din Lupeni a PSD au ieșit și astăzi, de 8 Martie, în stradă, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor câte o frumoasă floare.

”Este un gest firesc, pe care-l facem an de an cu aceeași dragoste față de concitadinele noastre. Mă bucur că anul acesta și vremea a fost de partea noastră și am putut să le oferim tuturor femeilor din Lupeni cu care ne-am întâlnit, în această acțiune politică, un semn al prețuirii și respectului nostru față de cele care sunt mame și bunici ori soții și fiice. Tuturor doamnelor și domnișoarelor din Lupeni și din întreaga Vale a Jiului le dorim, din suflet, La mulți ani, alături de cei dragi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

La acțiunea organizată astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, de către Organizația PSD Lupeni, pe lângă liderul acestui grup politic, senatorul Cristian Resmeriță au mai luat parte primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță, viceprimarul municipiului Lupeni – Iacob Mesaroș, consilieri locali ai PSD Lupeni și alți membri ai organizației politice a social-democraților din municipiul Lupeni.