Concurs de Kendama în Shopping City Deva, alături de CRBL

Home Stiri la zi Concurs de Kendama în Shopping City Deva, alături de CRBL
Concurs de Kendama în Shopping City Deva, alături de CRBL

Pe 17 martie, Shopping City Deva se transformă într-un spațiu destinat pasionaților de kendama. Fanii jocului japonez de îndemânare își pot demonstra abilitățile în cadrul competiției tematice de tip battle-of-ken, organizată în cadrul centrului comercial.

Concursul este format din 3 etape și se va desfășura între orele 17:00 și 20:00, interval în care participanții vor avea șansa să prezinte cele mai ingenioase trick-uri, utilizând propria lor kendama. Toți copiii de până în 14 ani sunt invitați să se înscrie în competiție, iar cel care reușește să execute cele mai complexe scheme va fi desemnat câștigătorul concursului de CRBL, jucător profesionist și unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai kendamei în România. Concurentul clasat pe primul loc va pleca acasă cu 7 kendame, potrivite pentru dezvoltarea abilităților de joc prin tactici și scheme noi.

Înscrierile în concurs sunt deschise până pe 17 martie 2018, orele 16:30. Pentru a participa la competiție, pasionații de kendama trebuie să prezinte la InfoDesk formularul de înscriere, completat sub îndrumarea personalului mall-ului, dar și formularul de consimțământ al reprezentantului legal.

Tot în Shopping City Deva, între 11 și 17 martie, vizitatorii vor găsi o expoziție tematică ce include colecția de kendame a lui CRBL. Peste 500 de jucării în model unicat, din diverse tipuri de lemn, cu mărimi și greutăți diferite, vor putea fi admirate de toți entuziaștii jocului japonez, atât de copii, cât și de adulți.

Mai multe informații despre concursul de kendama, dar și despre expoziția special amenajată în centrul comercial sunt disponibile pe http://shoppingcitydeva.ro/ și pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/ShoppingCityDeva/.