Flori și cuvinte frumoase din partea edililor pentru doamnele Vulcanului

Home Stiri la zi Flori și cuvinte frumoase din partea edililor pentru doamnele Vulcanului
Flori și cuvinte frumoase din partea edililor pentru doamnele Vulcanului

Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită de doamnele și domnișoarele Vulcanului peste tot unde acest lucru a fost posibil. Cavaleri ca de obicei, liderii comunității locale au făcut și anul acesta un ”tur de forță” pentru a duce un gând bun și o floare la început de primăvară tuturor sărbătoritelor acestei zile importante din viața întregii comunități.

La sala Dincă, unde câteva sute de doamne și domnișoare au ales să-și petreacă ziua de 8 Martie, acestea au fost întâmpinate la intrare chiar de către primarul Gheorghe Ie, de viceprimarul Cristian Merișanu și consilierul local Pompiliu Barbu, care le-au oferit câte o floare și infinite urări de bine, de ziua lor, a Femeilor.

La fel s-a întâmplat și la Restaurantul ”La Țugu” acolo unde au ales să petrează de Ziua Femeii, doamnele din comunitatea seniorilor Vulcanului. Însă, așa cum avea să recunoască primarul Gheorghe Ile, pe distinsele doamne din Vulcan, doar data nașterii din buletin le trădează că nu mai sunt la prima tinerețe. ”Pentru că le place să se distreze, să danseze, să socializeze, nu pierd nici o ocazie de petrecere. Iar acum, de Ziua Femeii, cu atât mai mult,  le-am putut privi cum se bucură că se pot simți tinere, cochete, cu bună-dispoziție, cu poftă de viață și … bineînțeles dornice să primească flori și… îmbrățișări. Împreună cu viceprimarul Cristian Merișanu și secondați ca de fiecare dată de consilierul local Pompiliu Barbu ne-am onorat și anul acesta invitația de a fi împreună cu distinsele noastre doamne”, a declarat primarul Gheorghe Ile.