Cronica primei etape a returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara

Home Stiri la zi Cronica primei etape a returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara
Cronica primei etape a returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara

Prima rundă care deschidea acest retur la 3 martie a fost reprogramată astfel, startul a avut loc începând cu etapa cu numărul 17 a Ligii a IV -a hunedorene.

Sâmbătă și duminică s-au desfășurat cele șapte partide din actualul sezon competițional de fotbal județean, cea mai așteptată partidă a acestei runde fiind la Hunedoara, pe stadionul Michael Klein.

Liderul de toamnă al Ligii a IV -a, cu un total de 40 de puncte în clasamentul județean, CS Hunedoara, a întâlnit pe teren propriu Șoimul Băița, a patra clasată (27 p) pe podiumul din turul campionatului. La fel ca și în tur, hunedorenii nu au reușit nici de această dată să treacă de Băița, partida încheindu-se cu o remiză (0 – 0).

S-ar putea spune că de acest lucru a profitat campioana județului, Inter Petrila care, prin victoria în deplasare cu Aurul Brad (1 – 3), se apropie la patru puncte distanță de lideră.

Etapa 17 a fost cea a victoriilor în deplasare, oferind surprize și la Hațeg, unde Retezatul Hațeg (aflată pe poziția a treia în toamnă) este înfrântă pe teren propriu de Victoria Călan. Hațegul a suferit pierderi imense la capitolul echipă iar acest lucru se observă chiar la debutul returului.

În derby-ul Petroșaniului s-au întâlnit Universitatea și Jiul, o partidă chinuită în care cele două adversare nu au convins. La modul general, studenții au părut mai bine pregătiți, conducând partida până aproape de final. Doar un penalty a salvat Jiul de la înfrângere, jocul terminându-se cu scor egal, 1 – 1.

Rezultate etapa 17 Seniori:

CS HUNEDOARA 0 – 0 ACS ȘOIMUL BĂIȚA

CNS CETATE DEVA 1 – 3 CSM DACIA ORĂȘTIE 2010

AS UNIVERSITATE PETROȘANI 1 – 1 CSM JIUL PETROȘANI

AS GLORIA PROINSTAL GEOAGIU 0 – 0 CSM MIHAI VITEAZU VULCAN

Pe primele trei poziții ale clasamentului se află: CS Hunedoara (41 p), CS Inter Petrila (37 p) și CSO Retezatul Hațeg (34 p). Ultima poziție este ocupată de Universitatea Petroșani cu numai 5 puncte. În această rundă Hercules Lupeni a stat.