La Lupeni continuă campania lucrărilor de primăvară

Home Administrație La Lupeni continuă campania lucrărilor de primăvară
La Lupeni continuă campania lucrărilor de primăvară

Așa cum în atenția oricărui gospodar, primăvara este anotimpul curățeniei, și pentru edilii din municipiul Lupeni în această perioadă atenția este îndreptată, în mod deosebit, pe executarea unor lucrări de curățenie, amenajare de zone verzi, toaletarea pomilor și înfrumusețarea orașului.

Lucrările au loc în mai multe zone din municipiul Lupeni, ele fiind executate cu angajați ai serviciului social din cadrul Primăriei.

”Intervenim, în mod special în zonele centrale, unde se fac lucrări de toaletare a pomilor, de amenajare a zonelor verzi, de curățenie și alte lucrări specifice sezonului de primăvară. Vreau să-i asigur pe cetățeni că vom face lucrări similare în toate zonele din oraș, desigur în ritmul pe care ni-l permite programul de lucru salariaților noștri și a persoanelor de la ajutorul social. M-aș bucura, în același timp, dacă și cetățenii ne-ar da o mână de ajutor, mai ales în ceea ce privește curățenia în jurul blocurilor în care locuiesc dumnealor. De asemenea, am rugămintea ca acolo unde am reușit deja să facem câte ceva pentru a schimba în bine fața orașului, să păstrăm cu toții curățenia”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta apreciază că lucrările de primăvară vor continua și în perioada următoare, în paralel cu alte lucrări edilitar-gospodărești aflate pe agenda de lucru a autorităților locale din acest municipiu.