PNL se pregătește pentru alegerile locale din… 2020

Home Politică PNL se pregătește pentru alegerile locale din… 2020
PNL se pregătește pentru alegerile locale din… 2020

Organizația județeană a PNL Hunedoara se pregătește intens pentru alegerile locale din… 2020. În acest sens, în Biroul Politic Județean au fost deja validate nominalizărle pentru 61 de candidați din tot atâtea localități, pentru alte 8 localități din județul Hunedoara PNL neavând, la acest moment, încă o decizie.

Președintele PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Deva că, în principal, acolo unde PNL are deja primari în funcție, aceștia vor fi sprijiniți pentru a obține un nou mandat la alegerile de peste doi ani.

Liderul liberalilor hunedoreni spune că au fost stablite deja, nomnal, aproape toate persoanele cu care PNL va intra în alegerile locale din 2020. Heiuș atrage însă atenția candidaților că, în perioada următoare, activitatea lor va fi atent monitorizată și dacă se consideră că persoanele nominalizate au o activitate corespunzătoare, vor beneficia de susținerea în alegeri. Dacă nu, nu !

”Este posibil ca unii colegi să renunțe, așa cum e posibil ca la unii să renunțăm noi. Cert este că până la Paște ne dorim să avem finalizate toate propunerile de candidați ai PNL pentru alegerile locale din 2020, atât pentru primari, cât și pentru funcțiile de consilier locali și județeni. După care vom demara perioada de monitorizare a activității acestora. Eu cred că, pentru a întruni calitatea de candidat din partea PNL, e imprtant să îți dorești acest lucru, dar la fel de important este să și muncești pentru a convinge”, a declarat Lucian Heiuș, președintele PNL Huneodara.