Cristian Merișanu preia, din iunie, președinția Clubului Rotary Valea Jiului

Home Stiri la zi Cristian Merișanu preia, din iunie, președinția Clubului Rotary Valea Jiului
Cristian Merișanu preia, din iunie, președinția Clubului Rotary Valea Jiului

Potrivit statutului său de organizare și funcționare, fiecare Club Rotary își alege, la jumătatea fiecărui an un președinte din rândul membrilor săi.

La fel se va întâmpla și în cadrul Clubului Rotary Valea Jiului, unul dintre cele mai active din această regiune a țării și din Districtul 2241 România-Republica Moldova. Astfel, la 1 iulie, mandatul actualului președinte al Rotary Club Valea Jiului, omul de afaceri Constantin Dicu, încetează acesta urmând să predea ștafeta unuia dintre tinerii săi colegi de club, Cristian Merișanu – viceprimar al municipiului Vulcan.

Noul președinte ales de membrii clubului Rotary din Valea Jiului își va începe mandatul rotaryan 2018-2019 la data de 1 iulie. În acest scop, Cristian Merișanu a fost invitat să participe, în perioada 16-18 martie 2018, la Sibiu, la un seminar PETS, organizat în vederea pregătirii viitorilor lideri ai cluburilor Rotay din DISTRICTUL 2241 România-Republica Moldova.

”Experiența colegului nostru avută la seminarul PETS – Sibiu din perioada 16-18 martie și transmisă nouă tuturor, certifică încă o dată că asumarea acestei calități este o onoare și o responsabilitate, bazate pe sistemul de valori profund umaniste ale comunității rotariene de pe întreaga planetă”, se arată într-o informare a membrilor Rotary Club Valea Jiului.

Aceștia precizează totodată că, dacă mandatul actualului președinte – Constantin Dicu se derulează sub îndemnul ”ROTARY: MAKING A DIFFERENCE”, cel al noului președinte ales- Cristian Merișanu, are îndemnul: ”BE THE INSPIRATION.”

”Suntem și rămânem la fel de motivați să ne implicăm și în proiectele ce se vor derula sub mandatul noului președinte. Mulțumim actualului Guvernator al Districtului 2241 – domnul Milian Sopoian pentru susținere. Îl felicităm pe noul Guvernator care își va începe mandatul la 1 iulie, domnul Cristian Jurji și îi dorim succes”, se mai arată în informarea celor de la Rotary Club Valea Jiului.