La Lupeni au fost reluate investițiile în infrastructura rutieră și pietonală

Home Administrație La Lupeni au fost reluate investițiile în infrastructura rutieră și pietonală
La Lupeni au fost reluate investițiile în infrastructura rutieră și pietonală

Unul dintre cele mai importante proiecte de investiții privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii publice rutiere și pietonale din municipiul Lupeni, demarat în anii precedenți, continuă și 2018.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că lucrările au fost reluate începând de astăzi, când muncitorii au ”atacat” lucrările care au mai rămas de finalizat în zona cartierului Bărbăteni, concomitent cu începerea lucrărilor la reconfigurarea drumurilor, trotuarelor și aleilor de pe strada Aleea Castanilor și pregătirea acestora pentru asfaltare.

Pe șantier a fost prezent și primarul Lucian Resmeriță. Acesta a precizat că acest proiect de investiții este unul dintre cele mai importante care se vor derula pe raza municipiului Lupeni și în cursul acestui an. ”Ne dorim cu toții să transformăm Lupeniul într-un oraș modern, într-un oraș cu drumuri, străzi, alei și trotuare asfaltate, cu parcări și zone verzi corespunzăoare. În acest scop, Primăria municipiului Lupeni va continua și anul acesta cel mai mare program de asfaltare a străzilor și trotuarelor care s-a derulat în orașul nostru în ultimii 25 de ani. Este un proiect ambițios, dar știm cu toții că este și un proiect necesar. Faptul că avem resursele necesare pentru a pune în practică astăzi acest amplu program de modernizare a municipiului Lupeni se datorează administrațiilor precedente, care au pregătit documentațiile necesare și care au accesat resursele financiare semnificative de care avem nevoie pentru a putea realiza acest proiect, iar pentru asta le mulțumesc”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Edilul apreciază, de asemenea, că la finalul acestor investiții, completate cu alte lucrări de înfrumusețare a localității, Lupeniul va redeveni una dintre cele mai frumoase localități din regiune, iar confortul cetățenilor va crelte considerabil.