Municipiul Vulcan va avea un bloc ANL

Home Administrație Municipiul Vulcan va avea un bloc ANL

Municipiul Vulcan figurează pe lista localităților din România în care vor fi construite, în perioada următoare, locuințe pentru tineri în cadrul investițiilor derulate, în acest scop, de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Informația a fost confirmată de primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Acesta arată că administrația de la Vulcan a primit aprobarea, împreună cu finanțarea aferentă, pentru construirea unui bloc ANL pe raza acestei localități. ”Solicitările privind repartizarea de locuințe sunt încă la un nivel ridicat de interes din partea vulcănenilor, în mod special tinerele familii făcând cereri în acest sens. Desigur, noi la Vulcan am investit și în anii precedenți și continuăm investițiile în domeniul spațiului locativ, prin amenajarea de locuințe sociale în fostele cămine militare din zona Dincă. Statutul locuințelor sociale este însă unul aparte și atunci ne-am gândit că ar fi oportun să facem demersurile necesare și pentru construirea unui bloc ANL în municipiul Vulcan. Pot să le dau celor care sunt interesați de acest tip de locuințe, vestea bună că am primit aprobarea de la ANL pentru demararea lucrărilor la construcția unui nou bloc de locuințe de acest tip”, a spus primarul Gherghe Ile.

Acesta precizează că noul bloc de locuințe ANL care va fi construit la Vulcan va fi amplasat pe strada Traian, în vecinătatea blocurilor G, respectiv Q. Blocul ANL va avea 25 de apartamente care vor fi distribuite conform prevederilor din legislația specifică acestui tip de locuințe. Construcția noului bloc ANL de la Vulcan este estimată să înceapă în cursul acestui an.