Profesori pe pârtie la ”Cupa Universității Petroșani” la schi

Home Reportaj Profesori pe pârtie la ”Cupa Universității Petroșani” la schi
Profesori pe pârtie la ”Cupa Universității Petroșani” la schi

Universitatea din Petroșani în parteneriat cu Liga Studenților din cadrul acestei universități și Cabana ”La Răzvan” din stațiunea Parâng-Petroșani organizează prima ediție a unei competiții de schi alpin destinată exclusiv profesorilor din învățământul universitar și preuniversitar, precum și studenților.

Competiția va avea loc în data de 25 martie 2018, pe pârtiile din stațiunea Parâng și este dedicată marcării, și în acest fel, a celor 70 de ani de la înființarea Universității din Petroșani.

Rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin apreciază că organizarea unei competiții de schi pentru studenți și cadrele didactice din învățământ este o mai veche dorință a acestora. ”Sportul și competițiile studențești dar și cele la care participă cadrele didactice ale Universității noastre și dascăli de la celelalte instituții de învățământ preuniversitar din Petroșani și Valea Jiului sunt o constantă în activitățile noastre de socializare și de team building. Mă bucur că, anul acesta, un an foarte important pentru Universitatea din Petroșani, în care aniversăm șapte decenii de existență, reușim să marcăm, din punct de vedere sportiv, acest eveniment și printr-un inedit concurs de schi. Trăim cu toții în această frumoasă zonă de munte, iar Parângul este cunoscut și recunoscut pentru pârtiile sale de schi și pentru sporturile de iarnă derulate aici de-a lungul anilor. Începând din acest an, începem sper o frumoasă tradiție a unei competiții de schi între studenți și profesori, la care îi așteptăm pe toți colegii noștri, pe toți studenții interesați și pe profesorii din Valea Jiului care doresc să ni se alăture, pentru a marca împreună serbările zăpezii la Cupa Universității din Petroșani la schi”, spune prof.univ.dr.ing. Radu Sorin. 

Organizatorii informează că înscrierea la acest concurs este gratuită, iar pentru câștigători și participanți au fost pregătite cupe, diplome și premii.