Județul Hunedoara își promovează ofertele de turism la Târgul ”Vacanța” de la Constanța

Home Reportaj Județul Hunedoara își promovează ofertele de turism la Târgul ”Vacanța” de la Constanța
Județul Hunedoara își promovează ofertele de turism la Târgul ”Vacanța” de la Constanța

Județul Hunedoara este prezent, în premieră, la Târgul de Turism ”Vacanța” din Constanța. Evenimentul se desfășoară în perioada 22 – 25 martie 2018 și se află la cea de-a IX-a ediție.

La acest târg de turism, standul și materialele promoționale pregătite de Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara s-au bucurat, încă de la primele ore de după deschiderea târgului, de un interes crescut în rândul vizitatorilor.

Constănțenii au fost atrași de ideea de a petrece un sejur în județul Hunedoara și au fost interesați să afle direct de la sursă care este oferta disponibilă și ce locuri pitorești din județul Hunedoara merită văzute.

Astăzi, în ziua deschiderii, standul județului Hunedoara a fost vizitat și de către Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, dar și de Ion Dănuț Jugănaru, Director General CCINA Constanța. Cei doi au apreciat oferta județeană de turism, cât și calitatea și conținutul consistent al materialelor promoționale.

Prin prezența la acest târg, se dorește o promovare a județului în zona de sud-est a țării. Pentru aceasta au fost pregătite materiale atât în limba română, cât și în engleza despre 35 de obiective turistice de pe tot cuprinsul hunedorean.